martes, 4 de noviembre de 2014

Duatló de Xest, Mitja Gandia i resum temporada Ximo Gat

Este cap de setmana Luis Gadea i Ximo Gat han corregut el Duatló de Xest acabant amb molt bones sensacions i posicions. Este duatló és ja una cita ineludible en el calendari de duatlons de tots els anys, i com sempre ací ha estat L'alcúdia Triatló.


També ha sigut La Mitja Marató de Gandia, i el nostre company Ximo, després de la setmana passada fer l'IRONMAN de Gandia, esta setmana la mitja. Eres una verdadera màquina.


Quant a Ximo Gat, els incloem un xicotet resum del que ha sigut la seua temporada en el nostre Club. 
La temporada de triatló no ha pogut ser més exitosa per a Joaquin Alos "Gat". En l'inici de temporada de triatló va aconseguir ser subcampió d'acuatló de CV en la seua categoria V2M i en tots els campionats de la Comunitat Valenciana ha aconseguit estar dels tres primers: en triatló en la seua categoria, primer en el campionat d'Alacant Triwhite, segon del Rànquing de triatlón de la CV, i tercer en campionat de triatló de la Diputació de Castelló. 
Ara està immers en el campionat de Ducross de la CV, trobant-se tercer en la provisional de la seua categoria i esperant rematar temporada en posicions de pódium. 
Enhorabona a Ximo Gat de tot el Club de L’Alcudia Triatló.



No hay comentarios:

Publicar un comentario